fredag 5. oktober 2012

Det er berre eit tal!!Eg har rydda i dag! 
I ein blogg eg snubla over såg eg ei som hadde fylt norgesglasa sine med sandkakeformer, å det synes eg var en kjempegod ide :) I iveren over å sjå kor fint det vart tok eg like godt å leita fram alle julemannformene mine og :) Eg fekk reint julestemning av heile styret, men det er vel på høg tid det?! I  nokon butikkar har dei alt plukka fram julestjerner og adventsstakar, så då kan vel eg ha litt "julestæsj" i norgesglasa mine og :) :)


Eg må få lov å skryte av at eg kor kreativ eg har vore i det siste :) Eg har nemlig hekla meg gryteklutar  av jutegarn! Kjenner det er ei stond sida sist eg har brukt "heklemusklane" mine, for etter ein omgong måtte eg strekke ut og kvile handleddet ;) haha :) Å det er faktisk sant! Det kan vere at tråden var tjukk og heklekroken ikkje gjekk så lett på grunn av det, men eg skal definitivt trene opp den muskelen igjen :)
Akkurat denne her ligg under eit Norgesglas som står ved steikovnen, å som eg har fylt med grovsalt. I dei her krabbe/hummertidene må eg sei at eg synest det alt for ofte lukta av havets delikatesser her i huset, å likar ikkje verken det eine eller det andre av dei delikatessene.... Uheldigvis synest resten av husstanden at det er det beste som fins. 
Heldigvis har eg ein hensynsfull mann som rydder og vasker etter seg  <3  


Eg har fått meg vakre blomar i dag, å i den anledning så burde eg vel ha endret infoen min, men det rekk seg vel til ein annan dag... ! Eg blir 40 år i dag! Å det er berre eit tal! Eg kjende ingen forskjell då klokka bikka 12, å lykkelig er eg for det :) 
 Eg burde ha komme meg til sengs då eg tenke å ta ein tur til Stryn i morgon, for ungane har lyst en tur på Strynemesse, å det har egentlig eg og lyst til. Det blir nok ingen storfeiring då systa  mi er i Spania på tur (dritmisunnelig),  og eldste broren er ute på plattform. Men det kjem vel fleire dagar!!
:)
Ha ei fine natt 

Nattaklem frå 
"gamlemor"

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! - alternativet til å bli 40 er... Huff! Gled deg over at du har blitt klokere, vakrere og mer moden - og sørg for å feire det stort:)
  Takk for hyggelig kommentar, du lager jammen mye flott selv!
  Ha en fin-fin bursdag!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått! Husk at det sitter i hodet, og så lenge du føler deg ung til sinns, så er ikke alderen noe å stresse med! Dessuten er jo 40-årene de nye 30-årene, så det så!!!! ;)
  Takk ellers for koselig kommentar!
  Ønsker deg ei fin, ny uke!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 3. Norgesglass kan brukes til så mangt! Veldig smart å pynte opp med "julete"-former!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  Klem fra Karen

  PS: Gratulerer med vel overstått!

  SvarSlett
 4. Så fin draumeside- koselig å kikke innom deg.:)Kveldshilsen fra Humlehagen.:)

  SvarSlett